Lördag

Ligger i soffan och funderar väldigt mycket. Jag önskar av hela mitt hjärta att en vän som betytt så mycket för mig ska höra av sig. 

Känner att jag behöver den personen i mitt liv just nu! Jag vet att du läser här  inne.

Knackar på dörren precis. Ungar som plingar och säger att det är lösgodisensdag. Jaha? Springer man och knackar dörr för det? Är det Men ingen att man ska ge bort godis då? 

Malte är kvar hos farmor och farfar. Tror att han skulle sova där. 
Imorgon ska vi styra bilen till Borås eller Jönköping. Min mamma och syster + Nellie ska också med. Kommer bli en mysig dag. 

Nu ska jag hänga upp den sista tvätten. Plocka fram något gott och se på tv. Ska försöka lägga mig tidigt idag. Känner att jag behöver få lite mer sömn!

Lördag

Egentligen skulle vi åka till Borås idag. Men det blir imorgon istället. 

Har precis skickat iväg Malte med hans farmor och farfar. Dom skulle titta på kossorna. 

Igår kom Emma med familj hit. Malte fick leka med sin bästis Meja. Vi åt pizza , gick en sväng i det fina vädret och tjötade en massa. 

Idag ska jag tvätta och städa huset. Vi kanske ska åka bort till svärföräldrarna och äta lite senare också. 

Fredag

Äntligen bästa dagen på veckan. Har skickat iväg mina killar på jobb och dagis. Blir ingen lång dag på dagis dock. Vi ska in till stan och prova overall och jacka.


Henke brukar vara pappaledig på fredagar. Denna veckan fick det bli igår istället. 

Idag ska vi ha idolmys och imorgon blir det Borås. Jag Malte Nellie och syrran ska dit. Det ska bli mysigt. Vi ska även förbi faster. Där är mina föräldrar denna helgen. 

Nu ska jag plocka fram lite frukost. Kolla på nyhetsmorgon.