Linköping

Fick åka till Linköping i fredags. Ambulansen blev sen med hämtningen så kom inte fram förrens på kvällen. Innan jag åkte hit sa läkaren till mig att senare lördag kommer dom göra en operation. Det handlar om mitt liv nu när  jag har så ont. Inte ens morfin hjälper.

Det blev ingen operation igår. Det fick dom också höra. Idag har dom sagt att den ska bli av så jag hoppas verkligen. 
Har bara kunnat sova en timme inatt. Har så fruktansvärt ont. 

Saknar min lilla familj så mycket.  Henke ska komma hit till uppvaket sen.  Ska bli så skönt.


Malte har blivit en aning bortskämd som vanligt. Han har fått en pool , vattenkanna , blåsbubblor , solhatt och gatkritor. Han har det bra hos mormor och morfar. Moster hälsar på han dagligen också. Älskar att alla så gärna vill hjälpa till när det verkligen behövs. 

Hemma

När man möter sin blivande tvååring i dörren. Den lyckan i hans ögon när mamma äntligen är hemma igen. Han kramar om mig hårt. Tar han min hand och vill att vi leker med hans bilar. Självklart att vi gör det!


Ska tillbaka på fredag och ta prover. Ifall jag kräks ska jag åka in till sjukhuset men inte ifall jag bara ha ont. Det är inte bara å bara för det gör sjukt ont emellanåt.

Fick hem kallelsen till operationen som var planerad nästa vecka. På måndag åker jag upp till Linköping. Dom kommer skicka mig där ifrån till Norrköping. Eftersom dom har platsbrist. Men läkaren från Linköping kommer dit.
Jag hoppas att jag får komma hem till Maltes födelsedag. Vi ska fira han nu på lördag. Hoppas verkligen jag håller mig pigg till det.
Stod även att jag inte får tex bära min son på 8 veckor efter operationen. Hur kommer det gå? Återstå att se.

Nu ska jag fixa maten så den är klar tills Henke kommer hem. 

Onsdag

Ligger i sjukhus sängen och väntar på besked. Igår sa dom att jag kommer bli hemskickad. Dom gör ingen operation eftersom linköping redan planerat en. 

Inatt fick jag frossa och jätte ont i magen. Fick Alvedon och morfin.
Känner fortfarande av smärta i magen.

Det positiva med att åka hem är att jag får vara med mina killar igen. Det negativa är om jag får så ont igen att jag nästan svimmar som inatt. Men dom har väl en lösning på det. Vad vet jag.