Vilo dag

Onsdag och idag ska jag bara vara hemma. Måste städa huset inför helgen. Har precis fått i mig lite taco lunch. Henke jobbade nära hem så fick sällskap av han till lunch. 


Imorgon ska jag åka till Linköping. Jag hoppas verkligen dom gör sista operationen snart. Jag är så uttråkad och vill börja jobba igen!
Förstår inte på dom som bara vill gå hemma. Jag får panik om jag inte har något att göra. Jag kan inte ligga i soffan flera dagar i rad och inte göra något. Fy!
Den känslan när pengarna rullar in är också rätt skön! 

Eh nu ska jag ta tag i städandet innan jag ska hämta Malte på dagis. 

Jönköping

Igår var vi hos sjukgymnasten i Jönköping. En kontroll Malte får göra för han är född förtidigt. En nu vid två års ålder och en vid fem år.

Dom kollade ifall han kunde rulla runt , springa , gå i trappor , på på lina osv. Han blev godkänd i allt. Stolta föräldrar åkte vi där ifrån.

Snart ska jag åka och vecko handla. Vårat kylskåp ekar tomt. Min mage kurrar även efter go frukost!

Helgen

Vilken bra helg vi haft. I fredags åkte jag och hjälpte min syster med dopdukningen. Hela familjen åkte till mina föräldrar på kvällen och åt god mat.


I lördags var det dop för min fina syster dotter. Hon har även fått sitt andranamn efter mig. Min goding.

På lördagskvällen blev vi bjudna på pizza hos svärföräldrarna. 

Igår gjorde vi mat så det fanns till hela byn. Så vi bjöd hem svärmor , Hanna och Cina. 
Vi ville inte ha matlådor tills idag. För vi ska till Jönköping. Malte har tid hos sjukgymnasten. Då ska vi även passa på att äta hos raggmunken.